Проверка на Задълженията и Методи на Плащане

Уважаеми клиенти на „Вик“ ЕООД – София,

Информираме Ви за някои важни аспекти, свързани с Вашите задължения към нас.

Проверете Вашето Задължение

Всички подробности и информация, свързани с Вашето текущо задължение, може да бъдат намерени във персоналния Ви акаунт на нашия уебсайт. За да проверите задължение, моля посетете https://viksofbg.com/clients/my-account/  и влезте във Вашия профил.

Последствия при Неплащане

Неплатените задължения могат да доведат до сериозни последствия, които включват прекъсване на водоподаването и предприемане на съдебни действия. Подробна информация относно възможните последствия, можете да получите тук.

Методи на Плащане

За Ваше улеснение, „Вик“ ЕООД – София предлага няколко метода за плащане. Можете да изберете този, който Ви удовлетворява. Нашите методи на плащане включват банков превод,  онлайн плащане, Easy Pay и др.. За повече информация относно методите, моля посетете https://viksofbg.com/clients/payments/ .

Разсрочено Плащане

Разбираме, че понякога изплащането на цялата сума може да бъде предизвикателство. Ако се намирате в такава ситуация, моля, свържете се с нас. Ние сме готови да обсъдим възможности за разсрочено плащане и да съставим индивидуален план, който да отговаря на Вашите нужди.

Свържете се с нас

С наше съдействие можете да избегнете нежелани ситуации и последствия. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с отдел „Инкасо“ на телефон 02 813 00 23.

С уважение,

Екипът на „Вик“ ЕООД – София